1 Begin 2 Payment 3 Verzenden

Toegang tot BEREPS is afhankelijk van het feit of de kandidaat beschikt over kwalificaties in fitness begeleiding op een erkend niveau die voldoen aan de EuropeActive-normen.

Jouw Details
Bedrijfsdetails

Begin met het typen van uw bedrijfsnaam. Als u al in de database staat, kunt u selecteren. Zo niet, maak dan een nieuwe aan en typ de naam.

Registratie instructies
  1. Selecteer voor welk EREPS-niveau u solliciteert.
  2. Upload uw cv en 3 belangrijkste 'fitness'-kwalificaties.
  3. ALLEEN niveau 6 - upload diploma en supplement.
  4.  Bevestig dat u akkoord gaat met de gedragscode.

1. Niveau

Geef aan voor welk niveau u solliciteert;

2. Kwalificaties

Alle sollicitanten moeten een actueel cv of samenvatting uploaden plus hun 3 belangrijkste 'fitness'-kwalificaties.

3. Aanvraag level 6

Als u zich aanmeldt voor Level 6 - gevorderd gespecialiseerd personal trainer /instructor, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

Kwalificatievereiste: Je moet in het bezit zijn van een bachelordiploma in bewegingswetenschappen, sportwetenschappen of lichamelijke opvoeding.

Ervaringsvereiste: Er wordt van u verwacht dat u in de gezondheids- en fitnessbranche werkt met aanzienlijke ervaring (minimaal 500 uur) als personal trainer of bewegingsspecialist. Deze ervaring moet zijn opgedaan na het afstuderen.

Upload je diplomacertificaat en diplomasupplement - het diplomasupplement is het document met alle vakgebieden/ uren die in je opleiding worden behandeld.


4. Gedragscode

Het EREPS-lidmaatschap is voor instructeurs die al een eigen verzekering hebben of gedekt zijn door hun werkgever. Als u geen verzekering heeft, dient u een dekking te regelen voordat u het lidmaatschap aanvraagt.

Door hieronder aan te vinken ga ik akkoord met de EREPS gedragscode.