Wij zijn EREPS

onderdeel van de

European Register of Exercise Professionals

Een volledig onafhankelijke register van instructeurs, trainers en docenten actief in de Belgische fitness sector.

EREPS erkend de kwalificaties en vaardigheden van fitness professionals als een belangrijke garantie voor consumenten en werkgevers. Ons uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat elke instructeur, trainer en docent in Europa houder is van de juiste kwalificatie (s) om ervoor te zorgen dat mensen op een veilig en effectieve manier kunnen bewegen.


Wie of wat is EREPS juist?

EREPS is de afkorting van 'European Register of Exercise Professionals' en is een volledig onafhankelijk register van trainers, instructeurs en docenten die werkzaam zijn in de Europese fitnessbranche.

Wij zorgen voor het registratieproces (soms een “license to practice” genoemd), dat duidelijk te begrijpen is voor operatoren en consumenten. Daarbij, zijn we de bewaarders van een openbaar register: onze leden worden op een website directory gepubliceerd.

Er zijn nu EREPS geregistreerde fitness professionals die werkzaam zijn in meer dan 40 verschillende landen.

To view our Member Directory click the link below
EuropeActive

EREPS is een onderdeel van EuropeActive, de (leidende) not-for-profit organisatie die de gehele Europese fitness sector vertegenwoordigd in Brussel.


EuropeActive Accreditation

Er zijn meer dan 450 geaccrediteerde opleidingen in diverse Europese landen en daarbuiten, zodat je ook in het buitenland kan studeren.

sfy39587stp19
sfy39587stp18