First Name
Desiree
Last Name
Rosier
EQF Level:
EQF Level 3
About me...
Welkom!

In 2012 besloot ik mijn sportmassage licentie en activiteiten uit te breiden met de Fit!Vak A opleiding.

Als actief (buiten) sporter beoefen ik onder andere kanoën , persluchtduiken & freediving, waarbij een goede conditie en fysieke fitheid plezier en prestatie vergroten. Dus tref je mij ook regelmatig in de sportschool en in de Bikram yoga studio aan.
Dankzij zwakke enkelgewrichten en een aangeboren rugafwijking, weet ik uit ervaring hoe belangrijk en fijn het is, om via doelgerichte en planmatige training aan een goede fitheid en vitaliteit te werken. Voor fysiek en zeker ook mentaal welzijn.

En dat is wat ik ook graag voor u en jou beteken.
Goede professionele begeleiding voor starters en doorstarters, ik begeleid je enthousiast de eerste 6 weken. En heb je serieuze klachten, dan doen we dat natuurlijk in goed overleg met bijvoorbeeld een fysiotherapeut.
Ik ga einde jaar ook samenwerken met Tegenkacht, sporten met en sport begeleiding voor ex-kanker patiënten. En volgde in 2012 als gelicenceerd sportmasseur de specialisatie deep tissue massage. Tot slot ben ik KT1 en 2 gecertificeerd; , aspirant lid van Kinesio taping Association International en actief lid van Kinesio Taping Nederland.

Dus voor een steun in de rug, een stok achter de deur, iemand die hard op de zaak en sensitief op de persoon is, contact me vandaag nog.
Country:
Netherlands
Current Employer:
Languages Spoken:
Dutch, English, French, German