First Name
Marcel
Last Name
Keppel
EQF Level:
EQF Level 4
About me...
Mijn naam is Marcel Keppel en heb van mijn passie sport & gezondheid mijn beroep gemaakt. Sinds 2004 ben ik werkzaam binnen verschillende takken van sport, bewegen en gezondheid. Gedurende mijn opleiding aan de Academie voor Sportstudies heb ik gewerkt als Leraar lichamelijke opvoeding in Costa Rica, Egypte en Nederland, als groepsles instructeur in fitnesscentra en als turncoach bij een vereniging.

Na het behalen van mijn diploma's HBO Sportleraar en HBO Sportmanagement ben ik als Clubmanager bij een fitnesscentrum aan het werk gegaan. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mensen persoonlijk begeleiden zowel de klant als mij het meeste voldoening geven. Jou persoonlijk begeleiden als Personal Trainer en Gewichtsconsulent zie ik dan ook ons gezamenlijke doel!

Binnen mijn trainingen staan de wens en mogelijkheden van de klant centraal. In overleg met u zal ik u begeleiden binnen uw interesses en fysieke mogelijkheden om samen uw droomdoelstelling(en) te verwezenlijken. Ik kijk ernaar uit om met u kennis te maken en aan het werk te mogen!
Country:
Netherlands
Current Employer:
Stepping Stone Lifestyle Coaching
Languages Spoken:
Dutch, English, Spanish