First Name
Redas
Last Name
Pociūnas
EQF Level:
EQF Level 3
About me...
Nesvarbu ar tai būtų riebalinės masės mažinimas, kūno linijų formavimas, tonizavimas ar liesos raumeninės masės vystymas, ar bendras savijautos gerinimas - galiu Jums padėti tikslingai siekti savo tikslo.

"Tortas i Sportas" projekto įkūrėjas ir valdytojas. Lietuvos ir Europos fitneso čempionas.

Įvertinu Jūsų laikyseną, fiksuojame sustingusias, pertemptas kūno vietas bei pateikiu, įtraukiu korekcinius sprendimus. Atliekame lankstumo, mobilumo, submaksimalų jėgos ir raumenų ištvermės testavimą. Taipogi, atlieku kūno kompozicijos, procentinės riebalų masės matavimą spec. kaliperiu bei proporcijų vertinimą ir atitinkamai parenku krūvį Jūsų individualiai sporto programai, kad tikslingai siektumėte savo tikslo ir vystytumėte estetišką kūną. Pateikiama progresavimo metodika. Planas ne mėnesiui ir ne dviems. Paprastai tai 6 - 9 mėn. planas su atitinkamomis korekcijomis pagerėjus laikysenai, lankstumui bei mobilumui. Tapus klientu - tolimesnės konsultacijos bei pagalba nemokama;

Sudarinėjant rekomendacinį mitybos planą - parenkamas tikslas bei rekomenduojamas realus bei sveikatai saugus spartumas to tikslo siekimui;
Pateikiami rekomenduojami maistinių medžiagų rėžiai (kuriuos ir eigoje išmoksite kontroliuoti), rekomendacijos ir nurodymai kas svarbu, kas ne ir pan.
Mitybos rekomendaciniame plane įeis 8 skirtingi pusryčių variantai, 8 pietų pasirinkimas ir t.t. VISO susidaro netoli 33 tūkst. skirtingų valgių kombinacijų menu!
Taipogi papildų rekomendacijos su konkrečiomis dozėmis bei vartojimu;
Tikrųjų riebalų degintojų (papildų) rekomendacijos norintiems atsikratyti riebalinės masės;
Atitinkamos papildų rekomendacijos natūraliam testosterono skatinimui;
‼️ Tapus mano klientu, tolimesnes konsultacijos, pagalba bei atsakymai į Jūsų klausimus bus nemokami;
Po mėnesio svorio sekimo bus atliekama pirmoji korekcija, jei jos prireiks.

Mityba gali būti ir visam gyvenimui, kaskart atliekant nedideles korekcijas drąstiškai pasikeitus svoriui ar tikslui, tad verta investicija i savo svajonių kūną.

Galiu pasiūlyti jau 4 Torto ir Sporto el. knygas asmeniniui tobulėjimui!
- Nėra nieko saldžiau už gražų kūną. Mitybos principai;
- Testosterono skatinimo gidas;
- Vieno skaitmens riebalų %. Kas toliau? (mitybos principai pažengusiems).
- Tikrieji riebalų degintojai;

Taipogi, galima įsigyti spec. apimčių matuoklį su įstatomuoju antgaliu ir automatiniu sutraukimu, supakuojamą kaip firminę dovanėlę - todėl puikiai tenka Jūsų sportiškiems draugams ar treneriams!
Country:
Lithuania
Current Employer:
Languages Spoken:
English, Lithuanian